JOJOBA YAĞI

JOJOBA YAĞI

Marka:Provital Kozmetik
Ürün Kodu:142017
Stok Durumu:Stokta var
KDV Dahil: 26,00 TL KDV Hariç: 22,03 TL
Miktar:     ya da   A. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır
2 yorum  2 yorum     Yorum Yap

Jojoba yağı, jojoba bitki tohumlarından elde edilir. Teknik olarak balmumu ile benzer özelliklere sahiptir. Sedef hastalığı ve egzema gibi cilt hastalıklarının tedavisi için jojoba yağı kullanılması eski zamanlardan beri uygulanmaktadır. Diğer yağ türlerine göre insan sebumuna çok daha yakın olması sebebiyle, cilt bakım ürünü olarak idealdir. Jojoba yağı, saç ve saçlı deriyi, saç köklerini besler, kepek ve deri dökülmelerinden temizler. Kuru saçlar ve kırık saç uçlarını mükemmel biçimde onarır, besler ve parlaklık verir. Jojoba yağı, göz ve yüzdeki makyajı temizleme amacıyla, normal ve kuru ciltleri temizleme ve nemlendirme amacıyla yüz ve tüm vücutta kullanılabilir. Banyo sonrası ve masaj yağı olarak, el ve ayak bakımında, dudak nemlendiricisi olarak ve tıraş sonrası bakım amaçlı kullanılabilir. Ürünün saflık oranı % 100’dür.

Neden The Premium Organics
Çünkü piyasada satılan, içeriği çoğunlukla kimyasal yardımcı maddelerle dolu kozmetik ürünlerden farklı olarak, tümüyle doğal ve %100 saflıkta ürünler sunar.

Kaliteli, Güvenilir ve Doğal.

50 ML

Yorum Yap



Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Kötü           İyi